VAD VI KAN HJÄLPA MED?

Allegio Hemservice erbjuder dig avlastning i hemmet och hjälper dig med de vardagssysslor du behöver hjälp med. Vi skräddarsyr servicetjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp, allt ifrån ett enstaka tillfälle till regelbundna insatser. För oss är varje uppdrag lika viktigt. 

Här är några exempel på populära hushållsnära tjänster som vi erbjuder. Kontakta din lokala verksamhet för att få reda på mer om vad just de kan hjälpa dig med.

VARFÖR VÄLJA ALLEGIO HEMSERVICE?

Alltid samma städare

En av våra utbildade städproffs väljs noggrant ut och städar hos dig samma tid och samma veckodag. Detta för att lära känna ditt hem och utföra högsta kvalitet av städning.


Inga bindningstider

Våra kunder stannar för att tjänsten är bra, inte på grund av låna bindningstider. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.


Schyssta villkor 

Vi har kollektivavtal med Almega och våra medarbetare får självklart betald semester, pension, friskvårdsbidrag och andra förmåner.


Nöjd-kund-garanti

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av oss och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti under 10 dagar. 

VAD kostar allegio hemservice?

Genom hushållsnära tjänster vill vi erbjuda dig som kund flexibla lösningar och en hjälpande hand i livspusslet. Vi har ett team som inriktar sig specifikt på städ för att kunna erbjuda dig som kund bästa kvalitét, och god kontinuitet. Naturligtvis gäller RUT-avdraget på våra tjänster. Detta dras automatiskt av innan vi fakturerar dig. 

HALVA PRISET   MED RUT-AVDRAG

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket. Vårt grundpris per timme efter skatteavdag för hushållsnära tjänster; 219 kr/h ink moms.

AUTOGIRO

Vi erbjuder vår återkommande kunder att ansluta sig till vårt autogiro - då dras kostnaden automatiskt från ditt bankkonto. Det kostar dig inget extra. Fyll i detta formulär

© COPYRIGHT ALLEGIO OMSORG AB 2021